Meten van interne communicatie

Durée totale

Meten van interne communicatie

NCOI Learning
Logo NCOI Learning
Note du fournisseur: starstarstarstarstar_border 8,3 NCOI Learning a une moyenne de 8,3 (basée sur 4 avis)

Astuce: besoin de plus d'informations sur la formation? Téléchargez la brochure!

Dates et lieux de début

Il n'y a pas de dates de débuts connues pour ce produit.

Description

"Bedrijven die hun communicatie-inspanningen meten, zijn tot 3x toe efficiënter en effectiever in hun communicatie" (onderzoek ‘ROI of Communication’ by Towers Watson 2013). Een cijfer dat kan tellen. En hoe zit het in uw bedrijf? Hoe bewijst u de meerwaarde van communicatie?Om te weten of communicatie inspanningen in een organisatie iets opleveren en bijdragen aan de organisatiedoelen, is het noodzakelijk om de effecten ervan te meten. Helaas zijn er maar weinig communicatieprofessionals die dit doen, zeker bij interne communicatie. En laat dat nu net een motivator zijn voor senior management om communicatie inspanningen naar waarde te schatten en te weten welke strategische communicatie-in…

Lisez la description complète ici

Foire aux questions (FAQ)

Il n'y a pour le moment aucune question fréquente sur ce produit. Si vous avez besoin d'aide ou une question, contactez notre équipe support.

Vous n'avez pas trouvé ce que vous cherchiez ? Voir aussi : Cybersecurity, Développeur / Developer, CompTIA, Data privacy et IT Architect.

"Bedrijven die hun communicatie-inspanningen meten, zijn tot 3x toe efficiënter en effectiever in hun communicatie" (onderzoek ‘ROI of Communication’ by Towers Watson 2013). Een cijfer dat kan tellen. En hoe zit het in uw bedrijf? Hoe bewijst u de meerwaarde van communicatie?Om te weten of communicatie inspanningen in een organisatie iets opleveren en bijdragen aan de organisatiedoelen, is het noodzakelijk om de effecten ervan te meten. Helaas zijn er maar weinig communicatieprofessionals die dit doen, zeker bij interne communicatie. En laat dat nu net een motivator zijn voor senior management om communicatie inspanningen naar waarde te schatten en te weten welke strategische communicatie-initiatieven er genomen moeten worden. In deze opleiding krijgt u een grondige introductie in de wereld van meten aan de hand van praktische handvaten, een logisch stappenplan en heel veel verschillende voorbeelden van meettechnieken en –methoden. Vanuit haar jarenlange ervaring in communicatie en haar focus op het meten van interne communicatie-inspanningen geeft docente Martine Van Driessche een antwoord op vragen als: Hoe meet u de effecten van uw communicatie inspanningen? Hoe bewijst u het rendement van communicatie? Wat is de toegevoegde waarde van efficiënte communicatie? En wat is het belang van communicatie KPI ‘s?

Rester à jour sur les nouveaux avi

Pas encore d'avis.

Partagez vos avis

Avez-vous participé à cours? Partagez votre expérience et aider d'autres personnes à faire le bon choix. Pour vous remercier, nous donnerons 1,00 € à la fondation Stichting Edukans.

Il n'y a pour le moment aucune question fréquente sur ce produit. Si vous avez besoin d'aide ou une question, contactez notre équipe support.

Recevoir une brochure d'information (gratuit)

(optionnel)
(optionnel)
(optionnel)
(optionnel)
(optionnel)

Vous avez des questions?

(optionnel)
Nous conservons vos données personnelles dans le but de vous accompagner par email ou téléphone.
Vous pouvez trouver plus d'informations sur : Politique de confidentialité.