Hr Business Partner: masterclass

Durée totale

Hr Business Partner: masterclass

NCOI Learning
Logo NCOI Learning
Note du fournisseur: starstarstarstarstar_border 8,3 NCOI Learning a une moyenne de 8,3 (basée sur 4 avis)

Astuce: besoin de plus d'informations sur la formation? Téléchargez la brochure!

Dates et lieux de début

Il n'y a pas de dates de débuts connues pour ce produit.

Description

Van hr-manager naar ‘hr-businesspartner’Digitalisering, agility, … Deze evoluties veranderen de formele en de psychologische relatie tussen werknemer en werkgever. Dit heeft een impact op de positionering en het portfolio van hrm. Alleen goede operationele producten leveren is niet genoeg. Hr moet een strategische partner zijn die bijdraagt aan de organisatiedoelen en de rollen vervult van de organisatiestrateeg, change-agent en talentmanager. Een strategisch en duurzaam mensbeleid en een wendbare organisatie maken vandaag het verschil. De hr-afdeling is hiervoor samen met het lijnmanagement verantwoordelijk. Een strategisch partnership tussen hr en het lijnmanagement is dan ook fundamenteel…

Lisez la description complète ici

Foire aux questions (FAQ)

Il n'y a pour le moment aucune question fréquente sur ce produit. Si vous avez besoin d'aide ou une question, contactez notre équipe support.

Vous n'avez pas trouvé ce que vous cherchiez ? Voir aussi : Business Partner RH, Leadership, Analytique & Stratégie RH, Gestion des Ressources Humaines (GRH) et Business plan.

Van hr-manager naar ‘hr-businesspartner’Digitalisering, agility, … Deze evoluties veranderen de formele en de psychologische relatie tussen werknemer en werkgever. Dit heeft een impact op de positionering en het portfolio van hrm. Alleen goede operationele producten leveren is niet genoeg. Hr moet een strategische partner zijn die bijdraagt aan de organisatiedoelen en de rollen vervult van de organisatiestrateeg, change-agent en talentmanager. Een strategisch en duurzaam mensbeleid en een wendbare organisatie maken vandaag het verschil. De hr-afdeling is hiervoor samen met het lijnmanagement verantwoordelijk. Een strategisch partnership tussen hr en het lijnmanagement is dan ook fundamenteel voor het succes van uw organisatie. Tijdens deze masterclass ontdekt u hoe u een strategische partner bent voor het lijnmanagement en hoe u uw hr-missie en visie afstemt op de organisatiedoelen. Hr-businesspartner: 6 functies in 1‘Hr-businesspartner’ is een parapluterm voor zes functies, volgens de Amerikaanse hr-professor Dave Ulrich: geloofwaardig adviseur businesspartner strateeg changemanager talentmanager operationeel uitvoerder Deze hr-masterclass zoemt in op deze zes rollen. U ontdekt theoretische modellen en kader, praktische voorbeelden en tips en tricks. Ontplooi de hr-businesspartner in uDe masterclass verkent met u de kerncompetenties van een hr-businesspartner. U leert hoe u uw rol als hr-businesspartner nog beter invult. U ontdekt uw sterktes en uw verbeterpunten, lijst uw doelstellingen op, en krijgt hrm-bagage mee die u meteen omzet in de praktijk. Uw eigen ervaringen spelen een belangrijke rol binnen dit programma. Uw ervaringen en de uitwisselingen tussen de deelnemers vormen de basis voor het verder ontwikkelen van uw hr business partner competenties.

Rester à jour sur les nouveaux avi

Pas encore d'avis.

Partagez vos avis

Avez-vous participé à cours? Partagez votre expérience et aider d'autres personnes à faire le bon choix. Pour vous remercier, nous donnerons 1,00 € à la fondation Stichting Edukans.

Il n'y a pour le moment aucune question fréquente sur ce produit. Si vous avez besoin d'aide ou une question, contactez notre équipe support.

Recevoir une brochure d'information (gratuit)

(optionnel)
(optionnel)
(optionnel)
(optionnel)
(optionnel)

Vous avez des questions?

(optionnel)
Nous conservons vos données personnelles dans le but de vous accompagner par email ou téléphone.
Vous pouvez trouver plus d'informations sur : Politique de confidentialité.