Veilig werken met derden

Durée totale

Veilig werken met derden

NCOI Learning
Logo NCOI Learning
Note du fournisseur: starstarstarstarstar_border 8,3 NCOI Learning a une moyenne de 8,3 (basée sur 4 avis)

Astuce: besoin de plus d'informations sur la formation? Téléchargez la brochure!

Dates et lieux de début

Il n'y a pas de dates de débuts connues pour ce produit.

Description

Veilig werken met derden: fundament voor een goede samenwerkingWerken met onderaannemers en uitzendkrachten? Daarbij is het belangrijk dat u de verplichtingen kent - voor beide kanten. Wie staat in voor de veiligheid van derden? Bent u aansprakelijk voor hun fouten? Welke controles of inspecties staan u te wachten? Leer in de opleiding ‘Veilig werken met derden’ hoe u de wet vertaalt naar uw organisatie en ontwikkel uw eigen aanpak. Uw training 'Werken met derden'? Door een trechterUw bedrijf werkt met onderaannemers voor de uitvoering van grote onderhoudswerken? Uw bank werkt met externe IT-specialisten? Het valt allemaal onder de noemer ‘werken met derden’. Maar aan een algemene opleiding …

Lisez la description complète ici

Foire aux questions (FAQ)

Il n'y a pour le moment aucune question fréquente sur ce produit. Si vous avez besoin d'aide ou une question, contactez notre équipe support.

Vous n'avez pas trouvé ce que vous cherchiez ? Voir aussi : Utiliser le Cloud, VMWare vSphere, Word, Outlook et Google Cloud.

Veilig werken met derden: fundament voor een goede samenwerkingWerken met onderaannemers en uitzendkrachten? Daarbij is het belangrijk dat u de verplichtingen kent - voor beide kanten. Wie staat in voor de veiligheid van derden? Bent u aansprakelijk voor hun fouten? Welke controles of inspecties staan u te wachten? Leer in de opleiding ‘Veilig werken met derden’ hoe u de wet vertaalt naar uw organisatie en ontwikkel uw eigen aanpak. Uw training 'Werken met derden'? Door een trechterUw bedrijf werkt met onderaannemers voor de uitvoering van grote onderhoudswerken? Uw bank werkt met externe IT-specialisten? Het valt allemaal onder de noemer ‘werken met derden’. Maar aan een algemene opleiding hebt u niet veel. U wilt praktische tips voor úw situatie. Dus krijgt u die ook. Deze opleiding verloopt als een trechter: eerst frist u uw kennis van de wetgeving op, daarna leert u alles over de tools, en uiteindelijk werkt u op uw eigen casestudy. Leer over werken met derden, en voorkom ongevallenGrondige toepassing van de welzijnswet kan ernstige arbeidsongevallen voorkomen. En daaraan draagt Wolters Kluwer graag bij. Uw opleidingsdag is dus goed gevuld: U spit de wetgeving met betrekking tot werken met derden uit. U krijgt persoonlijke feedback. U bespreekt best practices. Het resultaat? U keert met het handboek ‘Werken met derden’ en hopen relevante kennis en vaardigheden terug naar de werkvloer: De wetgeving rond werken met derden kent geen geheimen meer voor u. U beschikt over een handige methode voor de implementatie van werken met derden die u aanpast aan de aard, de grootte, de complexiteit en de risico's van uw organisatie. U neemt uw huidige beleid onder de loep en stelt zélf verbeteringen voor. U schrijft een gefundeerd beleidsvoorstel voor werken met onderaannemers en uitzendkrachten in uw organisatie. Bijscholing voor de preventieadviseurBent u preventieadviseur? Dan is deze opleiding ideaal voor u. Want ze komt in aanmerking voor de verplichte bijscholing voor de preventieadviseur, volgens het Koninklijk Besluit van 29 januari 2013. (Dat wijzigde het KB van 17 mei 2007 over de vorming en bijscholing van de preventieadviseur.)

Rester à jour sur les nouveaux avi

Pas encore d'avis.

Partagez vos avis

Avez-vous participé à cours? Partagez votre expérience et aider d'autres personnes à faire le bon choix. Pour vous remercier, nous donnerons 1,00 € à la fondation Stichting Edukans.

Il n'y a pour le moment aucune question fréquente sur ce produit. Si vous avez besoin d'aide ou une question, contactez notre équipe support.

Recevoir une brochure d'information (gratuit)

(optionnel)
(optionnel)
(optionnel)
(optionnel)
(optionnel)

Vous avez des questions?

(optionnel)
Nous conservons vos données personnelles dans le but de vous accompagner par email ou téléphone.
Vous pouvez trouver plus d'informations sur : Politique de confidentialité.