Gericht communiceren met NLP

Durée totale

Gericht communiceren met NLP

NCOI Learning
Logo NCOI Learning
Note du fournisseur: starstarstarstarstar_border 8,3 NCOI Learning a une moyenne de 8,3 (basée sur 4 avis)

Astuce: besoin de plus d'informations sur la formation? Téléchargez la brochure!

Dates et lieux de début

Il n'y a pas de dates de débuts connues pour ce produit.

Description

Succesvolle communicatie? Met NLP!Vraagt u een vlotte communicator naar zijn geheim? Dan blijft hij u waarschijnlijk het antwoord schuldig. Want hij gebruikt instinctief de juiste communicatietechnieken. Maar met NLP – neurolinguïstisch programmeren – is efficiënt communiceren voor iedereen weggelegd. Duik mee in de onderbewuste wereld van de ‘metaprogramma’s’ en schiet ook raak met úw communicatie op het werk. NLP voor communicatie: meta-wat?‘Metaprogramma’? Veel eenvoudiger dan het klinkt: individuele voorkeuren in communicatie. Iedereen heeft ze, en bij iedereen liggen ze anders. Zo heeft de ene graag continu oogcontact, en wordt de andere onrustig van een directe spreekstijl. In de oplei…

Lisez la description complète ici

Foire aux questions (FAQ)

Il n'y a pour le moment aucune question fréquente sur ce produit. Si vous avez besoin d'aide ou une question, contactez notre équipe support.

Vous n'avez pas trouvé ce que vous cherchiez ? Voir aussi : Scrum Product Owner, Scrum, PRINCE2, ITIL et Management de projet.

Succesvolle communicatie? Met NLP!Vraagt u een vlotte communicator naar zijn geheim? Dan blijft hij u waarschijnlijk het antwoord schuldig. Want hij gebruikt instinctief de juiste communicatietechnieken. Maar met NLP – neurolinguïstisch programmeren – is efficiënt communiceren voor iedereen weggelegd. Duik mee in de onderbewuste wereld van de ‘metaprogramma’s’ en schiet ook raak met úw communicatie op het werk. NLP voor communicatie: meta-wat?‘Metaprogramma’? Veel eenvoudiger dan het klinkt: individuele voorkeuren in communicatie. Iedereen heeft ze, en bij iedereen liggen ze anders. Zo heeft de ene graag continu oogcontact, en wordt de andere onrustig van een directe spreekstijl. In de opleiding ‘Gericht communiceren met NLP’ ontdekt u uw eigen voorkeuren en leert u op dezelfde golflengte te komen met uw gesprekspartner. Communicatie met NLP: empathie onder de microscoopNLP is – cru gezegd – de wetenschappelijke benadering van empathie. Zonder vage concepten, mét praktische tips. Die meteen een verschil maken in uw dagelijkse interne communicatie. En dat draagt op zijn beurt bij tot een vlottere samenwerking en een succesvollere onderneming. De directe effecten van de tweedaagse opleiding? U herkent patronen in uw taalgebruik en dat van anderen. U ontdekt uw eigen metaprogramma’s en leert hoe u die opzij zet voor uw gesprekspartner. U begrijpt waarom uw communicatie met collega A gesmeerd, en met collega B stroef verloopt. Kortom: u werkt vlotter samen met uw collega’s én baas.

Rester à jour sur les nouveaux avi

Pas encore d'avis.

Partagez vos avis

Avez-vous participé à cours? Partagez votre expérience et aider d'autres personnes à faire le bon choix. Pour vous remercier, nous donnerons 1,00 € à la fondation Stichting Edukans.

Il n'y a pour le moment aucune question fréquente sur ce produit. Si vous avez besoin d'aide ou une question, contactez notre équipe support.

Recevoir une brochure d'information (gratuit)

(optionnel)
(optionnel)
(optionnel)
(optionnel)
(optionnel)

Vous avez des questions?

(optionnel)
Nous conservons vos données personnelles dans le but de vous accompagner par email ou téléphone.
Vous pouvez trouver plus d'informations sur : Politique de confidentialité.