Inleiding tot data science & analytics in R

Durée totale

Inleiding tot data science & analytics in R

NCOI Learning
Logo NCOI Learning
Note du fournisseur: starstarstarstarstar_border 8,3 NCOI Learning a une moyenne de 8,3 (basée sur 4 avis)

Astuce: besoin de plus d'informations sur la formation? Téléchargez la brochure!

Dates et lieux de début

Il n'y a pas de dates de débuts connues pour ce produit.

Description

De Data Scientist is het beroep van de toekomstIn onze digitale wereld is het noodzakelijk dat bedrijven betere beslissingen sneller kunnen nemen. Om te overleven moeten bedrijven efficiënt en wendbaar zijn. Om het verschil te maken moeten ze nieuwe diensten en producten ontwikkelen op maat van de klant. Het gedrag en de verwachtingen van de klanten echt doorgronden en hier op de juiste manier op inspelen is hierbij van cruciaal belang. Data Science en de toepassing van Analytics technieken waarbij we waardevolle inzichten halen uit historische data (en zelfs voorspellingen voor de toekomst) is dan ook een onmisbare 'vaardigheid' geworden. Maar wat is Analytics precies? Op welke manier versc…

Lisez la description complète ici

Foire aux questions (FAQ)

Il n'y a pour le moment aucune question fréquente sur ce produit. Si vous avez besoin d'aide ou une question, contactez notre équipe support.

Vous n'avez pas trouvé ce que vous cherchiez ? Voir aussi : Data Science, Data privacy, Data management, Big data et Python.

De Data Scientist is het beroep van de toekomstIn onze digitale wereld is het noodzakelijk dat bedrijven betere beslissingen sneller kunnen nemen. Om te overleven moeten bedrijven efficiënt en wendbaar zijn. Om het verschil te maken moeten ze nieuwe diensten en producten ontwikkelen op maat van de klant. Het gedrag en de verwachtingen van de klanten echt doorgronden en hier op de juiste manier op inspelen is hierbij van cruciaal belang. Data Science en de toepassing van Analytics technieken waarbij we waardevolle inzichten halen uit historische data (en zelfs voorspellingen voor de toekomst) is dan ook een onmisbare 'vaardigheid' geworden. Maar wat is Analytics precies? Op welke manier verschilt het van de klassieke Business Intelligence? En hoe past Data Science in dit plaatje? Aan de slag met AnalyticsDe gebruikte methodes in deze cursus zijn software onafhankelijk. Maar voor de oefeningen en demo’s zullen we gebruik maken van het programma R en RStudio. R is een data analyse programma uit de open source gemeenschap en kan kosteloos en vrij gebruikt worden onder de GNU licentie. RStudio is een ontwikkelingsomgeving met een gebruiksvriendelijke grafische user interface, een R code editor, met debugging en visualisatie tools. Net zoals R kan ook RStudio kosteloos gebruikt worden onder de GNU licentie. Gelieve uw eigen laptop mee te brengen naar deze opleiding.

Rester à jour sur les nouveaux avi

Pas encore d'avis.

Partagez vos avis

Avez-vous participé à cours? Partagez votre expérience et aider d'autres personnes à faire le bon choix. Pour vous remercier, nous donnerons 1,00 € à la fondation Stichting Edukans.

Il n'y a pour le moment aucune question fréquente sur ce produit. Si vous avez besoin d'aide ou une question, contactez notre équipe support.

Recevoir une brochure d'information (gratuit)

(optionnel)
(optionnel)
(optionnel)
(optionnel)
(optionnel)

Vous avez des questions?

(optionnel)
Nous conservons vos données personnelles dans le but de vous accompagner par email ou téléphone.
Vous pouvez trouver plus d'informations sur : Politique de confidentialité.