Els Devrieze

Try a different angle

Aperçu

Van vele markten thuis! Zo kan je mijn professionele carrière zeker omschrijven. Vanuit mijn eerste stappen in de horeca, heb ik mijn weg gezocht als beeldend kunstenares in combinatie met de zekerheid van inkomen als bediende. Mijn eerste sporen als bediende verdiende ik in de logistieke wereld waarna ik mij verder ontplooide als allround bediende om te worden wie ik nu ben: een fiere managementassistant die haar job met hart en ziel doet in een pracht van een welzijnsorganisatie!

Bij Tryangle bvba verzorg ik de planning van de trainingen, coachings en teambuildingsactiviteiten van onze trainers, houd ik de administratie netjes op orde, voed ik de sociale mediakanalen en beantwoord ik met de glimlach alle mails en telefoontjes die binnenkomen. Ik kan me helemaal vinden in onze bedrijfsslogan: Try a different angle met een gezond hoekje af! #Welzijnsinterventies met een glimlach en een flinke dosis authenticiteit. Benieuwd naar ons aanbod? Mail me: els@tryangle.be

Commentaires

Il n'y a pas encore d'avis sur Els Devrieze. Donnez votre avis afin d'aider d'autres personnes à faire le bon choix. En retour, nous ferons une donation de 1,00 € à la fondation Edukans.

Publiez votre avis

Publiez votre avis et aidez les autres utilisateurs a choisir le cours idéal. En retour, nous ferons une donation de 1,00 € à la fondation Edukans.

Donnez votre avis
Not for humans