Werken met zelfstandigen

Durée totale
Localisation
A cet endroit
Date et lieu de début

Werken met zelfstandigen

IFBD - Institute for Business Development
Logo IFBD - Institute for Business Development
Note du fournisseur: starstarstarstarstar_half 9 IFBD - Institute for Business Development a une moyenne de 9 (basée sur 2 avis)

Astuce: besoin de plus d'informations sur la formation? Téléchargez la brochure!

Dates et lieux de début

placeVan der Valk Hotel Antwerpen - Luitenant Lippenslaan 66, 2140 Antwerpen
13 fév. 2023

Description

Programma

Organisaties doen stelselmatig een beroep op zelfstandige medewerkers voor de uitvoering van diverse taken en projecten. Werken met zelfstandigen is niet alleen flexibel en minder strikt dan een arbeidsovereenkomst, maar biedt ook een aantal financiële voordelen. Toch is het werken met zelfstandigen niet zonder risico’s. Zeker na de wet, die bedoeld is om een einde te stellen aan de ellenlange discussies betreffende schijnzelfstandigheid, is het cruciaal om de verschillende types samenwerkingsovereenkomsten die binnen uw organisatie gebruikt worden kritisch te evalueren en waar nodig aan te passen aan de nieuwe vereisten van wetgeving en rechtspraak. Bovendien gelden voor verschil…

Lisez la description complète ici

Foire aux questions (FAQ)

Il n'y a pour le moment aucune question fréquente sur ce produit. Si vous avez besoin d'aide ou une question, contactez notre équipe support.

Vous n'avez pas trouvé ce que vous cherchiez ? Voir aussi : Utiliser le Cloud, VMWare vSphere, Word, Outlook et Google Cloud.

Programma

Organisaties doen stelselmatig een beroep op zelfstandige medewerkers voor de uitvoering van diverse taken en projecten. Werken met zelfstandigen is niet alleen flexibel en minder strikt dan een arbeidsovereenkomst, maar biedt ook een aantal financiële voordelen. Toch is het werken met zelfstandigen niet zonder risico’s. Zeker na de wet, die bedoeld is om een einde te stellen aan de ellenlange discussies betreffende schijnzelfstandigheid, is het cruciaal om de verschillende types samenwerkingsovereenkomsten die binnen uw organisatie gebruikt worden kritisch te evalueren en waar nodig aan te passen aan de nieuwe vereisten van wetgeving en rechtspraak. Bovendien gelden voor verschillende types van zelfstandige samenwerking specifieke wettelijke regels, waarvan de niet-naleving kan leiden tot belangrijke aansprakelijkheden. Op deze studiedag wordt de actuele stand van zaken opgemaakt, en wordt aan de deelnemers een praktisch hanteerbaar kader toegelicht dat hen zal toelaten zonder risico’s verder gebruik te blijven maken van zelfstandige medewerkers.

Doelgericht programma

Het contract tussen uw onderneming en de zelfstandige is van een totaal andere orde als met uw werknemers. Het verschil tussen een arbeidsovereenkomst en een handelsrechtelijke overeenkomst is fundamenteel verschillend. U krijgt hier niet alleen een totaalbeeld van risico’s (voor- én nadelen) maar ook een overzicht van de verschillende gebruikelijke overeenkomsten met zelfstandigen. De verschillende essentiële bepalingen worden per type contract toegelicht. Op deze wijze kunt u alle problemen anticiperen.

Leermethodiek

Werken met zelfstandigen biedt ongetwijfeld financiële én operationele voordelen. Maar de risico’s zijn niet gering. Het zich optimaal informeren én overeenkomsten sluitend maken is dan ook een absolute must indien u niet voor verrassingen wenst komen te staan. Deze workshop leert u hoe.

Rester à jour sur les nouveaux avi

Pas encore d'avis.

Partagez vos avis

Avez-vous participé à formation? Partagez votre expérience et aider d'autres personnes à faire le bon choix. Pour vous remercier, nous donnerons 1,00 € à la fondation Stichting Edukans.

Il n'y a pour le moment aucune question fréquente sur ce produit. Si vous avez besoin d'aide ou une question, contactez notre équipe support.

Recevoir une brochure d'information (gratuit)

(optionnel)
(optionnel)
(optionnel)
(optionnel)
(optionnel)
(optionnel)

Vous avez des questions?

(optionnel)
Nous conservons vos données personnelles dans le but de vous accompagner par email ou téléphone.
Vous pouvez trouver plus d'informations sur : Politique de confidentialité.