Vrouw en impact (persoonlijke ontwikkeling)

Durée totale
Localisation
A cet endroit, En ligne
Date et lieu de début

Vrouw en impact (persoonlijke ontwikkeling)

HRD Academy
Logo HRD Academy
Note du fournisseur: starstarstarstarstar 10 HRD Academy a une moyenne de 10 (basée sur 2 avis)

Astuce: besoin de plus d'informations sur la formation? Téléchargez la brochure!

Dates et lieux de début

computer En ligne: BE 2980 Zoersel
15 déc. 2022 jusqu'au 16 déc. 2022

Description

We are passionate about providing the best learning experience for trainers, coaches, consultants, HR professionals and leaders

Hoe zou de wereld eruit zien als meer vrouwen hun stem laten horen voorbij schaamte en valse bescheidenheid? In deze tweedaagse training ga je ontdekken wat in de weg staat om je stem te laten horen en jezelf te laten zien. Door meer bewustzijn en praktische oefeningen en opdrachten leer je jouw unieke expressie met meer vrijheid en impact naar buiten brengen.

Ontwikkel als vrouw meer impact en blijf toch trouw aan je authentieke zelf

Situering

Ondanks alle aandacht en maatregelen laten vrouwen zich nog steeds minder zien en worden vrouwen die zich profileren anders beoordeeld dan mannen. Een vrouw die zelfbewust naar buiten treedt, beoordelen we al gauw als dominant, terwijl we een man d…

Lisez la description complète ici

Foire aux questions (FAQ)

Il n'y a pour le moment aucune question fréquente sur ce produit. Si vous avez besoin d'aide ou une question, contactez notre équipe support.

Vous n'avez pas trouvé ce que vous cherchiez ? Voir aussi : Webdesign, Développeur / Developer, HTML, Développement Web et Créer son site web.

We are passionate about providing the best learning experience for trainers, coaches, consultants, HR professionals and leaders

Hoe zou de wereld eruit zien als meer vrouwen hun stem laten horen voorbij schaamte en valse bescheidenheid? In deze tweedaagse training ga je ontdekken wat in de weg staat om je stem te laten horen en jezelf te laten zien. Door meer bewustzijn en praktische oefeningen en opdrachten leer je jouw unieke expressie met meer vrijheid en impact naar buiten brengen.

Ontwikkel als vrouw meer impact en blijf toch trouw aan je authentieke zelf

Situering

Ondanks alle aandacht en maatregelen laten vrouwen zich nog steeds minder zien en worden vrouwen die zich profileren anders beoordeeld dan mannen. Een vrouw die zelfbewust naar buiten treedt, beoordelen we al gauw als dominant, terwijl we een man die hetzelfde gedrag vertoont, competent noemen.


Investeren in het contact en laten zien dat je naast competent ook aardig bent is voor vrouwen belangrijker dan voor mannen. Doe je dat laatste teveel dan nemen mensen je minder serieus.
Onderzoek laat zien dat vrouwen vaker onderbroken worden in hun verhaal en minder erkenning krijgen voor hun inbreng. Zowel mannen als vrouwen doen daar aan mee. Bewustwording van deze subtiele verschillen is niet bedoeld om in dader en slachtoffer perspectief te kijken. Het is een eerste stap op weg naar inclusiviteit en diversiteit.


Het antwoord van veel vrouwen, is dat ze dubbel zo hard werken, zich nog beter voorbereiden, kritisch zijn tov zichtzelf en hun vrouwelijke collega’s en dat ze zoeken naar mannelijke manieren om toch die impact te krijgen die ze verdienen. Het leidt tot leiders die niet inspireren omdat er meer van hetzelfde wordt gebracht. Bovendien put deze mannelijke focus hen uit.


Een nieuwe richting, een vrouwelijke weg?

Hoe kunnen vrouwen met deze beelden, verwachtingen en onbewuste patronen omgaan en hoe kunnen ze het anders ‘doen’? Vrouwen hebben iets fundamenteels anders nodig dan mannen. Ze hebben andere ontwikkelingswegen nodig om volledig tot bloei te komen en te stralen in wie ze zijn. Fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Een weg waarin vrouwelijkheid haar volle en gelijkwaardige plek inneemt naast het mannelijke.


Pasklare antwoorden geeft die weg niet. Eigen aan het nieuwe is dat we durven om niet te weten en durven ons over te geven aan wie we ten diepste zijn. Dat vraagt om het loslaten van controle en voorbij onze verwachtingen en de neiging om ons te bewijzen te gaan.


Wat eigen is aan de vrouwelijke ontwikkeling is dat er ruimte is, ruimte om te zijn, ruimte voor organische groei, ruimte om te ontspannen en genieten, ruimte om te vertragen en verstillen, ruimte voor intuïtie en innerlijk weten, ruimte voor verbinding en zachtheid, ruimte voor vertrouwen en oprechtheid en ruimte voor onverbiddelijkheid en kracht waar grenzen overschreden worden.

Doelgroep

Voor vrouwen die professioneel of maatschappelijk beter uit de verf willen komen en impact willen hebben.  Voor vrouwen die aan de slag willen met hun persoonlijk leiderschap.

Wat leer je in deze opleiding?

 • Je krijgt zicht op wat je wezenlijk te zeggen hebt en wat je daarin tegenkomt.
 • Je bent meer op je gemak met expressie geven aan wat er in je leeft.
 • Je ontwikkelt meer impact terwijl je trouw blijft aan je authentieke zelf.
 • Je ontwikkelt meer zelfvertrouwen en regie.
 • Je vergroot je bewustzijn over je houding en stemgebruik.
 • Je neemt praktische tips mee naar huis die je gaan helpen.

Programma

De eerste dag onderzoeken we specifieke vrouwelijke kwaliteiten, onze innerlijke overtuigingen en processen die ons helpen of blokkeren om onszelf te laten zien. Daarbij gebruiken we een specifiek op vrouwen toegesneden aanpak met ruimte om te vertragen en verstillen, ruimte voor intuïtie en verbinding, ruimte voor vertrouwen en innerlijke kracht.


De tweede dag exploreren we hoe we onszelf op een authentieke en impactvolle manier kunnen uitdrukken, trouw aan wie we zijn. Iedere deelnemer krijgt persoonlijke feedback. Je gaat naar huis met inzicht in hoe je het geleerde kunt toepassen in je (werk)leven.

Didactische aanpak

 • We werken ervaringsgericht, waarin een vrouwelijke aanpak leidend is.
 • We werken persoonlijk.
 • We spreken zowel fysiek, emotioneel en mentaal niveau aan.
 • Tijdens de training geven en krijgen we feedback van elkaar.
 • Er wordt gewerkt met oefeningen, opdrachten en reflectiemomenten.

Getuigenissen en referenties

 • Ik heb echt kunnen voelen hoe krachtig ik kan zijn als ik in mijn 'vrouwelijke' kracht ga staan. Ik ben geïnspireerd/gemotiveerd om hier verder mee te oefenen en om verder te achterhalen wat mij nog tegenhoudt om dit ten volle te doen (Joke H., ondernemer).
 • De training helpt om eerst sterker in je eigen schoenen te staan en daardoor sta je ook sterker in je job. Een echte aanrader dus! Ik ben geïnspireerd: hoe door ‘trager’ te gaan waardevolle inzichten kunnen boven komen die geen ruimte krijgen als je altijd maar gewoon veel werk verzet (Verena G. – Belfius).
 • Ik wilde graag enkele stappen zetten in het verder naar buitentreden met mijn werk, zonder angst voor wat dat met zich mee zou brengen. Door dit programma heb ik echter enorme stappen gemaakt, dat had ik in dit stadium niet durven dromen! Ik ben er ontzettend blij mee en denk nog heel vaak en met grote voldoening terug aan wat 'Vrouw en Impact’ me heeft gebracht (Louisa H.).

Trainers

Anja Hueber

Als mede-oprichter van Quinx heb ik vele jaren met groepen gewerkt, zowel in-company als in open aanbod.  De laatste jaren kies ik ervoor om meer vanuit mijn eigen ritme te werken, met aandacht voor specifieke gebieden: zoals het werken met stilte, het faciliteren van diepgaande programma’s rond persoonlijke en transpersoonlijke ontwikkeling en het aanbieden van een programma dat zich richt op het verhogen van de impact van vrouwen.  De manier waarop ik werk wordt door deelnemers beschreven als vertragend, verdiepend en verbindend.  Dat maakt me enorm blij, het zijn woorden naar mijn hart!  In de snelle en complexe tijd waarin we leven, ben ik er trots op dat ik in mijn programma’s en workshops kan bijdragen aan het creëren van een plek, een veld, waarin mensen kunnen stilstaan, zichzelf beter kunnen leren kennen en waarin ik hen kan ondersteunen in het ontdekken van waar het hen nu werkelijk om gaat.  Om diepgewortelde patronen te leren zien en kennen en hier meer vrijheid rond te ontwikkelen.  Zo ontdekken deelnemers wat ze wezenlijk te bieden hebben en leren ze vanuit een diepe verbondenheid met zichzelf en de wereld rondom hen, hun stappen in de wereld te zetten. Vanuit een grotere vrijheid, eerlijkheid en moed.

Celeste Neelen

Vrijheid, verbinding en creativiteit zijn drijvende krachten zowel in mijn werk met mensen als voor mezelf. De delicate balans tussen zijn en doen, vrouwelijk en mannelijk, zingevend en down to earth blijf ik daarin onderzoeken. Wat me inspireert zijn mensen en teams die het beste van zichzelf geven en daarvoor risico’s durven te nemen. Graag ondersteun ik dit proces door veiligheid en uitdaging te bieden en alles wat nodig is om te leren en te groeien.

Binnen Quinx richt ik me vooral op de open programma’s en retraites, waar mensen vanuit eigen commitment deelnemen.Ik woon deels in Griekenland. Hier geef ik leiding aan retraitecentrum Artisa, wat ik in 2012 heb opgezet.

Opleiding

 • Msc Arbeids en Organisatiepsychologie
 • Docente Dans-expressie, theaterschool A’dam
 • Energy Training bij Michael Barnett
 • Roy Hart stemtraining
 • Instituut voor toegepaste integrale psychologie
 • Coaching onder leiding van Jaap Voigt
 • Spiral Dynamics
 • Meditatie-beoefening en yoga
 • Korte en langlopende workshops op het gebied van Lichaamswerk, Energiewerk, Bio-energetica, Karakterstrukturen, Creativiteit, Schilderen

Rester à jour sur les nouveaux avi

Pas encore d'avis.

Partagez vos avis

Avez-vous participé à Programme? Partagez votre expérience et aider d'autres personnes à faire le bon choix. Pour vous remercier, nous donnerons 1,00 € à la fondation Stichting Edukans.

Il n'y a pour le moment aucune question fréquente sur ce produit. Si vous avez besoin d'aide ou une question, contactez notre équipe support.

Recevoir une brochure d'information (gratuit)

(optionnel)
(optionnel)
(optionnel)
(optionnel)
(optionnel)
(optionnel)

Vous avez des questions?

(optionnel)
Nous conservons vos données personnelles dans le but de vous accompagner par email ou téléphone.
Vous pouvez trouver plus d'informations sur : Politique de confidentialité.