Het wettelijk pensioen

Durée totale
Date et lieu de début
Logo Wolters Kluwer België
Note du fournisseur: starstarstarstarstar_half 9 Wolters Kluwer België a une moyenne de 9 (basée sur 1 avis)

Astuce: besoin de plus d'informations sur la formation? Téléchargez la brochure!

Dates et lieux de début

place Leuven
29 sept. 2020

Description

Deze basisopleiding heeft meerdere invalshoeken. De berekening en de toekenningsvoorwaarden van het wettelijk pensioen worden uitgebreid toegelicht, maar er wordt ook stilgestaan bij vragen over de leefbaarheid van het stelsel, en bij de invloed van hervormingsmaatregelen in het wettelijk pensioen op hr-beleid en op het aanvullend pensioen. Deze studiedag bestaat uit 4 grote delen: de wettelijke pensioenen in het licht van de vergrijzing en de betaalbaarheid van de pensioenen het pensioen van de loontrekkende het pensioen van de zelfstandige het pensioen van de statutaire ambtenaar De maatregelen uit het zomerakkoordOm de loopbanen te verlengen en de leefbaarheid van ons pensioensysteem te v…

Lisez la description complète ici

Foire aux questions (FAQ)

Il n'y a pour le moment aucune question fréquente sur ce produit. Si vous avez besoin d'aide ou une question, contactez notre équipe support.

Vous n'avez pas trouvé ce que vous cherchiez ? Voir aussi : Agile, Formateur, Lean Six Sigma, PRINCE2 et Scrum.

Deze basisopleiding heeft meerdere invalshoeken. De berekening en de toekenningsvoorwaarden van het wettelijk pensioen worden uitgebreid toegelicht, maar er wordt ook stilgestaan bij vragen over de leefbaarheid van het stelsel, en bij de invloed van hervormingsmaatregelen in het wettelijk pensioen op hr-beleid en op het aanvullend pensioen. Deze studiedag bestaat uit 4 grote delen: de wettelijke pensioenen in het licht van de vergrijzing en de betaalbaarheid van de pensioenen het pensioen van de loontrekkende het pensioen van de zelfstandige het pensioen van de statutaire ambtenaar De maatregelen uit het zomerakkoordOm de loopbanen te verlengen en de leefbaarheid van ons pensioensysteem te versterken wordt de pensioenwetgeving grondig hervormd. De maatregelen uit het zomerakkoord zorgen voor heel wat wijzigingen. Er wordt gesproken van het halftijds pensioen, en ook het afkopen van de studiejaren ligt nog op tafel. Tijdens deze opleiding ontdekt u alle aspecten van het wettelijk pensioen op één dag. Krijg antwoorden op al uw vragenHebt u bijkomende vragen, dan krijgt u de kans om ze tijdens deze praktijkgerichte studiedag aan uw docent te stellen. Hij heeft namelijk jarenlange ervaring in de pensioenmaterie en geeft u een professioneel antwoord. Verwacht dus geen ex-cathedrasessie, maar een interactieve praktijkdag.

Rester à jour sur les nouveaux avi

Pas encore d'avis.

Partagez vos avis

Avez-vous participé à cours? Partagez votre expérience et aider d'autres personnes à faire le bon choix. Pour vous remercier, nous donnerons 1,00 € à la fondation Stichting Edukans.

Il n'y a pour le moment aucune question fréquente sur ce produit. Si vous avez besoin d'aide ou une question, contactez notre équipe support.

Recevoir une brochure d'information (gratuit)

Sexe:
(optionnel)
(optionnel)
(optionnel)
(optionnel)
(optionnel)
(optionnel)
(optionnel)
(optionnel)

Vous avez des questions?

(optionnel)
Nous conservons vos données personnelles dans le but de vous accompagner par email ou téléphone.
Vous pouvez trouver plus d'informations sur : Politique de confidentialité.