Palo Alto Limbic Coaching Certification

Durée totale

Palo Alto Limbic Coaching Certification

UBEON BELGIUM C.V.B.A.
Logo UBEON BELGIUM C.V.B.A.

Astuce: besoin de plus d'informations sur la formation? Téléchargez la brochure!

Dates et lieux de début

Ce produit n'a pas de date ou de lieu fixes.Demander des informations à propos de coaching

Description

Leer het emotionele brein coachen dankzij deze baanbrekende en wetenschappelijk onderbouwde coachingmethode.

Recent hersenonderzoek toont aan dat onze keuzes en acties bepaald worden door ons 'emotionele brein', lang voordat ons rationele denken zich hiervan bewust is. Dit is de reden waarom veel mensen het moeilijk vinden om hun eigen voornemens om te zetten in gedragsverandering. De Palo Alto Limbic Coaching methode neemt blokkades in het limbische systeem (het emotionele brein) weg door gebruik te maken van het vermogen van de hersenen om zichzelf te herstellen.

Door gebruik te maken van deze baanbrekende methode worden belemmerende emoties en herinneringen op een uitkomstgerichte wijze…

Lisez la description complète ici

Foire aux questions (FAQ)

Il n'y a pour le moment aucune question fréquente sur ce produit. Si vous avez besoin d'aide ou une question, contactez notre équipe support.

Vous n'avez pas trouvé ce que vous cherchiez ? Voir aussi : Psychologie, Être Coach, Corps médical, Sociologie et Burn-out.

Leer het emotionele brein coachen dankzij deze baanbrekende en wetenschappelijk onderbouwde coachingmethode.

Recent hersenonderzoek toont aan dat onze keuzes en acties bepaald worden door ons 'emotionele brein', lang voordat ons rationele denken zich hiervan bewust is. Dit is de reden waarom veel mensen het moeilijk vinden om hun eigen voornemens om te zetten in gedragsverandering. De Palo Alto Limbic Coaching methode neemt blokkades in het limbische systeem (het emotionele brein) weg door gebruik te maken van het vermogen van de hersenen om zichzelf te herstellen.

Door gebruik te maken van deze baanbrekende methode worden belemmerende emoties en herinneringen op een uitkomstgerichte wijze verwerkt. The Limbic Coaching methode integreert daarbij diverse verwerkingsmechanismen. Ze stelt de coach in staat om consistente resultaten te bereiken, zelfs al na enkele coachingsessies.

Limbich coaching-klanten zijn in staat om hun hoogste potentieel te realiseren en goed voorbereid te zijn voor nieuwe uitdagingen. Vanuit een stevige gronding en innerlijke balans krijgen ze een optimale toegang tot hun eigen resources zodat ze op een succesvolle wijze om kunnen gaan met angsten, stress of conflicten.

De Limbic Coaching methode is tevens bijzonder effectief bij het aanpakken van diepgaande persoonlijke problemen. De klanten geraken overtuigd van de doeltreffendheid van dit proces wanneer ze zelf de resultaten kunnen ervaren.

Toepassing

Coaches die hun effectiviteit naar een hoger niveau willen brengen kunnen kun toolbox uitbereiden met effectieve coachingtechnieken die hen duidelijk onderscheiden. De Limbic Coaching methode en certificatie is een van de meest effectieve oplossingsgerichte coachingtechnieken die vandaag bestaan en beantwoordt aan de wensen van de klant om snel en effectief geholpen te worden. De methode is niet beperkt naar context en heeft haar effectiviteit al bewezen in diverse toepassingsgebieden en diverse doelgroepen:

 • bedrijfsleiders en professionels geven hun productiviteit een boost, verbeteren hun weerstand voor stress en verhogen hun zelfvertrouwen wanneer ze moeten 'performen' in presentaties en onderhandelingen;
 • presentatoren, artiesten en acteurs overkomen hun plankenkoorts, net voor audities en voorstellingen. Ze verhogen hun creatief vermogen en leren om effectiever om te gaan met kritiek;
 • atleten verhogen hun mentale kracht en krijgen toegang tot hun volle potentieel om op een constructieve wijze om te gaan met tegenslagen, verlies en reacties van publiek en media;
 • studenten ontwikkelen werkzame leerstrategieën, transformeren faalangst naar zelfvertrouwen en leren hoe ze beter kunnen omgaan met tijdsdruk en verwachtingen van ouders en docenten;
 • mensen met angsten overkomen beperkingen zoals vliegangst of angst voor medische ingrepen;
 • mensen die hun levenskwaliteit willen verbetren verhogen hun zelfvertrouwen, verliezen overtollig gewicht of leren om effectiever om te gaan met stress-triggers.

Hoe werkt het

Het succes van de Palo Alto Limbic Coaching methode is te danken aan het direct betrekken van het limbische systeem. De Limbic Coaching methode activeert het emotionele brein dat – als één van de oudste delen van onze hersenen – geen rationele logica begrijpt en waarvoor het gesproken woord geen betekenis heeft. De coach leert hiervoor gebruik maken van diverse technieken:

 • de spier-reactie test die volgens een specifiek protocol uitgevoerd wordt, zoadat het mogelijk is om onbewuste stress-triggers en blokkades te identificeren. Deze techniek wordt ook aangewend om de effectiviteit van een coaching-interventie te controleren.
 • alternerende bilaterale stimulatie door het simuleren van oogbewegingen, vergellijkbaar met de Rapid Eye Movement (REM)-slaapfase. Dit gaat gepaard met alternerende auditieve en tactiele stimuli zodat een optimale samenwerking ontstaat tussen beide hersenhelften.
 • oplossingsgerichte communicatie ondersteunt een helder beeld van de gewenste uitkomst en de verdieping van eigen resources.

Programma

Dit voortgezette opleidingsprogramma voor coaches en therapeuten duurt 4 dagen en bestaat uit presentaties, demonstraties en hands-on oefeningen. Het stelt de deelnemers in staat om de methodologie stap voor stap te leren én de effectiviteit te beleven, zowel vanuit het perspectief van de coach als dat van de klant. Daarbij wordt veelvuldig gebruik gemaakt van praktijkvoorbeelden. Het opleidingsprogramma omvat: 

 • 30 uur intensieve training in het Engels met presentaties, 'live' demonstraties en hands-on oefeningen:
 • gedetailleerde syllabus in het Engels en Nederlands
 • één uur skills mentoring via telefoon of Skype voor twee concrete coaching cases

Ook na de opleiding voorziet het Palo Alto Institute for Systemic Coaching(externe link) in blijvende ondersteuning bij de praktische toepassingen van deze methode.

Certificatie

Na een succesvolle afwerking van deze opleiding en bespreking van 2 concrete coaching-cases ontvangen de deelnemers een genummerd certificaat van het Palo Alto Institute for Systemic Coaching.

Gecertificeerde coaches genieten van de volgende voordelen:

 • Ze kunnen de Limbic Coaching methode hanteren met hun klanten.
 • Ze mogen de merknaam Limbic Coaching (geregistreerd in de VS, Canada and China) en he Limbic Coaching logo gebruiken om hun eigen coachingdiensten te promoten en zich te onderscheiden.
 • Ze worden met hun contactinformatie opgenomen in de lijst van gecertificeerde coaches op de website van het Palo Alto Institute for Systemic Coaching.

Een voorafgaande certificatie in coaching, NLP, EFT, hypnose of een opleiding in psychologie is aanbevolen.

Deze opleiding wordt erkend voor 30 CCEUs (Continuing Coach Education Units) door de International Coach Federation (ICF), bestaande uit 12 uur kerncompetenties en 18 uur resource-ontwikkeling. De deelnemer ontvangt deze CCEUs bij succesvol afwerken van de opleiding en certificatie.

De ubeon Academy biedt gratis workshops en hoogwaardige opleidingen voor ondernemers, managers en high-potentials. Meer info op http://belgie.ubeon.com/academy

Rester à jour sur les nouveaux avi

Pas encore d'avis.

Partagez vos avis

Avez-vous participé à coaching? Partagez votre expérience et aider d'autres personnes à faire le bon choix. Pour vous remercier, nous donnerons 1,00 € à la fondation Stichting Edukans.

Il n'y a pour le moment aucune question fréquente sur ce produit. Si vous avez besoin d'aide ou une question, contactez notre équipe support.

Où devons-nous envoyer l'information ?

(optionnel)
(optionnel)
(optionnel)
(optionnel)
Nous conservons vos données personnelles et les partageons avec UBEON BELGIUM C.V.B.A. dans le but de vous accompagner par email ou téléphone. Vous pouvez trouver plus d'informations sur : Politique de confidentialité.