Stress verminderen: beter omgaan met uw stress

Durée totale

Stress verminderen: beter omgaan met uw stress

NCOI Learning
Logo NCOI Learning
Note du fournisseur: starstarstarstarstar_border 8,3 NCOI Learning a une moyenne de 8,3 (basée sur 4 avis)

Astuce: besoin de plus d'informations sur la formation? Téléchargez la brochure!

Dates et lieux de début

Il n'y a pas de dates de débuts connues pour ce produit.

Description

Leer omgaan met stress op het werkWeet u soms niet waar te beginnen? Blijven uw to-dolijsten ook ná 18 uur door uw hoofd malen? Voelt u uw hart kloppen van de stress op het werk? Dan is het méér dan tijd om gas terug te nemen en uw dagelijkse portie stress te verminderen. Leer in één dag uw stresspatronen herkennen en er beter mee omgaan dankzij het ‘stressreductieprogramma’. U kunt onmiddellijk het effect meten met uw eigen stressmeter. Omgaan met stress? Met uw stressmeter!Oorspronkelijk had stress een nut: zo stond de oermens klaar om te vechten of te vluchten. Maar waar moet u nu vooral omgaan met stress? Op het werk. Jammer, want dat belemmert uw creativiteit en communicatie, en leidt t…

Lisez la description complète ici

Foire aux questions (FAQ)

Il n'y a pour le moment aucune question fréquente sur ce produit. Si vous avez besoin d'aide ou une question, contactez notre équipe support.

Vous n'avez pas trouvé ce que vous cherchiez ? Voir aussi : Gérer son stress, Gérer ses émotions, Connaissance de soi, Burn-out et Mindfulness / Pleine Conscience.

Leer omgaan met stress op het werkWeet u soms niet waar te beginnen? Blijven uw to-dolijsten ook ná 18 uur door uw hoofd malen? Voelt u uw hart kloppen van de stress op het werk? Dan is het méér dan tijd om gas terug te nemen en uw dagelijkse portie stress te verminderen. Leer in één dag uw stresspatronen herkennen en er beter mee omgaan dankzij het ‘stressreductieprogramma’. U kunt onmiddellijk het effect meten met uw eigen stressmeter. Omgaan met stress? Met uw stressmeter!Oorspronkelijk had stress een nut: zo stond de oermens klaar om te vechten of te vluchten. Maar waar moet u nu vooral omgaan met stress? Op het werk. Jammer, want dat belemmert uw creativiteit en communicatie, en leidt tot nog meer stress. Verminderen is dus noodzakelijk. Maar hoe? Met de stressmeter. Wat de kanarie was voor de mijnwerkers, is dit toestel voor uw lichaam. Want het meet uw ‘hartritmevariatie’ (HRV) en zo kunt u de fysiologische factoren van stress meten en volgen. U krijgt hier tevens de wetenschappelijke achtergrond over mee in deze training. Omgaan met stress: effect in één dagDrastisch stress verminderen leert u niet in één dag. Maar de meest doeltreffende technieken wel. En ook het effect ziet u meteen. De methodes voor omgaan met stress neemt u gemakkelijk op in uw dagelijkse gewoonten. En na enkele maanden merkt u een hemelsbreed verschil: uw concentratie en creativiteit stijgen, u voelt zich beter in uw vel en u presteert beter. Ondraaglijke stress op het werk? Verleden tijd!

Rester à jour sur les nouveaux avi

Pas encore d'avis.

Partagez vos avis

Avez-vous participé à cours? Partagez votre expérience et aider d'autres personnes à faire le bon choix. Pour vous remercier, nous donnerons 1,00 € à la fondation Stichting Edukans.

Il n'y a pour le moment aucune question fréquente sur ce produit. Si vous avez besoin d'aide ou une question, contactez notre équipe support.

Recevoir une brochure d'information (gratuit)

(optionnel)
(optionnel)
(optionnel)
(optionnel)
(optionnel)

Vous avez des questions?

(optionnel)
Nous conservons vos données personnelles dans le but de vous accompagner par email ou téléphone.
Vous pouvez trouver plus d'informations sur : Politique de confidentialité.