Out of the box denken … en terug

Durée totale

Out of the box denken … en terug

NCOI Learning
Logo NCOI Learning
Note du fournisseur: starstarstarstarstar_border 8,3 NCOI Learning a une moyenne de 8,3 (basée sur 4 avis)

Astuce: besoin de plus d'informations sur la formation? Téléchargez la brochure!

Dates et lieux de début

Il n'y a pas de dates de débuts connues pour ce produit.

Description

Out of the box denken en terug: vaardigheden en techniekenHeel wat professionals vinden van zichzelf dat ze niet creatief kunnen denken. Dat ze vaak het vaste patroon volgen en te weinig hun comfortzone durven verlaten. Ze zijn goed in wat ze doen maar slagen er niet altijd in om met verfrissende ideeën voor de dag te komen. Voorwaar geen prettige vaststelling, met de enorme veranderingen waar bedrijven en hun personeelsleden voor komen te staan. De platgetreden paden blijven bewandelen, zorgt vast niet voor meer welvaart in uw organisatie. Het goede nieuws is dat u er wat kunt aan doen! Iedereen kan out of the box leren denken mits hij of zij zich de technieken en vaardigheden eigen kan mak…

Lisez la description complète ici

Foire aux questions (FAQ)

Il n'y a pour le moment aucune question fréquente sur ce produit. Si vous avez besoin d'aide ou une question, contactez notre équipe support.

Vous n'avez pas trouvé ce que vous cherchiez ? Voir aussi : Utiliser le Cloud, VMWare vSphere, Word, Outlook et Google Cloud.

Out of the box denken en terug: vaardigheden en techniekenHeel wat professionals vinden van zichzelf dat ze niet creatief kunnen denken. Dat ze vaak het vaste patroon volgen en te weinig hun comfortzone durven verlaten. Ze zijn goed in wat ze doen maar slagen er niet altijd in om met verfrissende ideeën voor de dag te komen. Voorwaar geen prettige vaststelling, met de enorme veranderingen waar bedrijven en hun personeelsleden voor komen te staan. De platgetreden paden blijven bewandelen, zorgt vast niet voor meer welvaart in uw organisatie. Het goede nieuws is dat u er wat kunt aan doen! Iedereen kan out of the box leren denken mits hij of zij zich de technieken en vaardigheden eigen kan maken. Als u dat dan eenmaal kunt, kan echter het probleem ontstaan dat u soms zo ver van de box komt te staan dat u geen draagvlak meer hebt in uw organisatie of dat u niets concreet met uw idee kunt aanvangen. Om dit euvel te voorkomen, bestaat gelukkig de techniek van het omdenken waardoor u vanuit uw misschien vergezocht idee meer bruikbare ideeën kunt bedenken. Hierdoor komt u weer dichter bij de box zonder in de box zelf te belanden. Vaak gebeurt de echte vernieuwing immers aan de rand van de box: daar is het idee voldoende vernieuwend en heeft het tevens voldoende draagvlak. En er is weer goed nieuws: ook omdenken kunt u leren. In deze eendaagse opleiding leert u heel ver out of the box te denken, maar ook terug te keren en met uw ideeën concreet iets te gaan doen.

Rester à jour sur les nouveaux avi

Pas encore d'avis.

Partagez vos avis

Avez-vous participé à cours? Partagez votre expérience et aider d'autres personnes à faire le bon choix. Pour vous remercier, nous donnerons 1,00 € à la fondation Stichting Edukans.

Il n'y a pour le moment aucune question fréquente sur ce produit. Si vous avez besoin d'aide ou une question, contactez notre équipe support.

Recevoir une brochure d'information (gratuit)

(optionnel)
(optionnel)
(optionnel)
(optionnel)
(optionnel)

Vous avez des questions?

(optionnel)
Nous conservons vos données personnelles dans le but de vous accompagner par email ou téléphone.
Vous pouvez trouver plus d'informations sur : Politique de confidentialité.