Opslag gevaarlijke producten volgens Vlarem

Durée totale

Opslag gevaarlijke producten volgens Vlarem

NCOI Learning
Logo NCOI Learning
Note du fournisseur: starstarstarstarstar_border 8,3 NCOI Learning a une moyenne de 8,3 (basée sur 4 avis)

Astuce: besoin de plus d'informations sur la formation? Téléchargez la brochure!

Dates et lieux de début

Il n'y a pas de dates de débuts connues pour ce produit.

Description

Opslag gevaarlijke producten: veelgestelde vragenDe sectorale voorwaarden van Vlarem II die de opslag en het gebruik van gevaarlijke producten regelen, bevatten vele gedetailleerde voorschriften, maar bij de toepassing ervan worden bedrijven toch vaak geconfronteerd met vragen: Hoe moet ik het verplichte register van de opgeslagen hoeveelheden opbouwen? Waar moet ik op letten in de rapporten van de periodieke onderzoeken van opslagtanks? Wat zijn de belangrijkste aandachtspunten bij de nieuwe scheidingsafstanden? Tijdens deze praktijkgerichte halve dag ontdekt u de visie over de opslag van gevaarlijke producten door de bril van de milieuconsultant/VR-deskundige en van de toezichthouder op de…

Lisez la description complète ici

Foire aux questions (FAQ)

Il n'y a pour le moment aucune question fréquente sur ce produit. Si vous avez besoin d'aide ou une question, contactez notre équipe support.

Vous n'avez pas trouvé ce que vous cherchiez ? Voir aussi : Gérer son stress, Gérer ses émotions, Connaissance de soi, Burn-out et Mindfulness / Pleine Conscience.

Opslag gevaarlijke producten: veelgestelde vragenDe sectorale voorwaarden van Vlarem II die de opslag en het gebruik van gevaarlijke producten regelen, bevatten vele gedetailleerde voorschriften, maar bij de toepassing ervan worden bedrijven toch vaak geconfronteerd met vragen: Hoe moet ik het verplichte register van de opgeslagen hoeveelheden opbouwen? Waar moet ik op letten in de rapporten van de periodieke onderzoeken van opslagtanks? Wat zijn de belangrijkste aandachtspunten bij de nieuwe scheidingsafstanden? Tijdens deze praktijkgerichte halve dag ontdekt u de visie over de opslag van gevaarlijke producten door de bril van de milieuconsultant/VR-deskundige en van de toezichthouder op deze vragen. Met deze praktijkgerichte opleiding krijgt u een antwoord op bovenstaande en vele andere vragen die leven bij bedrijven uit diverse sectoren die kleine of grotere hoeveelheden gevaarlijk producten opslaan en/of gebruiken. Leer hoe u een bezoek van een toezichthouder voorbereidtTijdens deze training ontdekt u aan welke vragen u zich kunt verwachten bij een bezoek van de milieu-inspecteur. U krijgt enkele lessen uit incidenten of onveilige situaties de praktijk met het nieuwe systeem voor de 'oranje' keuringen knelpunten bij de indeling van gevaarlijke stoffen en het beheer van SDS’en en veel meer. We bereiden u hiermee optimaal voor op het bezoek van een toezichthouder. De Vlarem-trein in avant-premièreAls de volgende Vlarem-trein nieuwigheden in petto heeft met betrekking tot gevaarlijke producten, bespreken uw trainers dit met u in avant-première. De veranderingen door Seveso III en de impact van de omgevingsvergunningTenslotte geeft een VR-deskundige zijn ervaringen met de veranderingen die Seveso III (met o.m. de nieuwe drempels uit de bijlage I ervan) teweeg heeft gebracht. Ook de nieuwe werkwijze met OVR’s in de nieuwe omgevingsvergunningsprocedure zal kort aan bod komen.

Rester à jour sur les nouveaux avi

Pas encore d'avis.

Partagez vos avis

Avez-vous participé à cours? Partagez votre expérience et aider d'autres personnes à faire le bon choix. Pour vous remercier, nous donnerons 1,00 € à la fondation Stichting Edukans.

Il n'y a pour le moment aucune question fréquente sur ce produit. Si vous avez besoin d'aide ou une question, contactez notre équipe support.

Recevoir une brochure d'information (gratuit)

(optionnel)
(optionnel)
(optionnel)
(optionnel)
(optionnel)

Vous avez des questions?

(optionnel)
Nous conservons vos données personnelles dans le but de vous accompagner par email ou téléphone.
Vous pouvez trouver plus d'informations sur : Politique de confidentialité.