De meest gestelde btw-vragen in ondernemingen en boekhoudkantoren

Durée totale
Localisation
A cet endroit, En ligne
Date et lieu de début

De meest gestelde btw-vragen in ondernemingen en boekhoudkantoren

NCOI Learning
Logo NCOI Learning
Note du fournisseur: starstarstarstarstar_border 8,3 NCOI Learning a une moyenne de 8,3 (basée sur 4 avis)

Astuce: besoin de plus d'informations sur la formation? Téléchargez la brochure!

Dates et lieux de début

computer En ligne: Online
20 oct. 2022

Description

De doorgedreven internationalisering en mondialisering van de economie zorgen voor een toegenomen complexiteit van zowel de Europese als de Belgische btw-wetgeving. Op basis van zijn jarenlange ervaring heeft Frank Borger (THE VAT HOUSE) een selectie gemaakt van veelvuldig voorkomende praktische problemen en vragen, en dit gespreid over de verschillende hoofdstukken van het Btw-wetboek. Enkele voorbeeldvragen die aan bod komen: Is er btw verschuldigd voor het gratis gebruik van een bedrijfswagen? Moet de aftrek van de btw beperkt worden? Of zijn beide regels van toepassing? Wat is het btw-regime van transportkosten die afzonderlijk worden aangerekend door de leverancier van de goederen? Welk…

Lisez la description complète ici

Foire aux questions (FAQ)

Il n'y a pour le moment aucune question fréquente sur ce produit. Si vous avez besoin d'aide ou une question, contactez notre équipe support.

Vous n'avez pas trouvé ce que vous cherchiez ? Voir aussi : Management de projet, Lean Six Sigma, PRINCE2, Lean et Scrum.

De doorgedreven internationalisering en mondialisering van de economie zorgen voor een toegenomen complexiteit van zowel de Europese als de Belgische btw-wetgeving. Op basis van zijn jarenlange ervaring heeft Frank Borger (THE VAT HOUSE) een selectie gemaakt van veelvuldig voorkomende praktische problemen en vragen, en dit gespreid over de verschillende hoofdstukken van het Btw-wetboek. Enkele voorbeeldvragen die aan bod komen: Is er btw verschuldigd voor het gratis gebruik van een bedrijfswagen? Moet de aftrek van de btw beperkt worden? Of zijn beide regels van toepassing? Wat is het btw-regime van transportkosten die afzonderlijk worden aangerekend door de leverancier van de goederen? Welke voorwaarden moeten vervuld zijn om vereenvoudigd driehoeksverkeer toe te passen? Kan de klant een factuur uitreiken voor het verschil wanneer de geleverde hoeveelheid goederen niet overeenstemt met de gefactureerde hoeveelheid? Wanneer is de btw aftrekbaar voor hotel- en restaurantkosten? Moet er btw aangerekend worden op een voorschotfactuur m.b.t. goederen die uitgevoerd zullen worden? Welke boetes worden opgelegd voor het niet-toepassen van de verlegging van heffing? Wat moet opgenomen worden in het register van teruggaaf? … Bij elke vraagstelling krijgt u een oplossing van de gestelde problematiek aangereikt, met verwijzing naar relevante referenties. Het uitgangspunt van dit seminarie is immers dat personen die met de btw-materie te maken hebben - zowel inkomend als uitgaand, zowel superviserend als uitvoerend - op een zeer duidelijke en praktische manier een antwoord krijgen op veel voorkomende btw-vragen. Bij deelname aan dit seminarie is een degelijke voorkennis in de btw-basisprincipes wenselijk.

Rester à jour sur les nouveaux avi

Pas encore d'avis.

Partagez vos avis

Avez-vous participé à cours? Partagez votre expérience et aider d'autres personnes à faire le bon choix. Pour vous remercier, nous donnerons 1,00 € à la fondation Stichting Edukans.

Il n'y a pour le moment aucune question fréquente sur ce produit. Si vous avez besoin d'aide ou une question, contactez notre équipe support.

Recevoir une brochure d'information (gratuit)

(optionnel)
(optionnel)
(optionnel)
(optionnel)
(optionnel)
(optionnel)

Vous avez des questions?

(optionnel)
Nous conservons vos données personnelles dans le but de vous accompagner par email ou téléphone.
Vous pouvez trouver plus d'informations sur : Politique de confidentialité.